خوردن ترشی خیار و هویج توسط زوج نابارور آنها را صاحب فرزند 4 قلو کرد

ترشی خیار و هویج برای محافظت از غذا برای یک سفر طولانی یا مصرف آن در فصلی دیگر انجام می شود.

در این فرآیند، میوه ها یا سبزیجات را به همراه سایر ادویه ها داخل شیشه استریل شده سرکه یا آب نمک قرار می دهند و سپس اجازه می دهند تا مخلوط بماند تا طعم واقعی به دست آید.

پیدایش خیار شور به حدود 4000 سال پیش در عراق باستان بازمی گردد. امروزه میوه ها و سبزیجات مختلفی در آب نمک گنجانده شده و ترشیجات تجاری نیز موجود است.

ترشی خیار و هویج تازه، چاتنی و دیپ از گیاهان مفید مختلفی مانند برگ کاری، گشنیز، جعفری، اسفناج تهیه می شود.

طعم آنها از ترشی عالی است و ممکن است به بچه ها داده شود تا به آنها اجازه دهند از گیاهان و سبزیجات برگدار استفاده کنند.

ترشی خیار و هویج تازه تهیه شده سرشار از ویتامین A، C، K و فولات و مواد معدنی ضروری مانند کلسیم، آهن و پتاسیم هستند.

ترکیب زیبای طعم های شیرین، شور، ترش و تند، ترشی را به یکی از بهترین مواد افزودنی برای غذاهای شما تبدیل کرده است.

ترشی

اما آیا ترشی فوایدی برای سلامتی دارد؟ آیا آنها نیز عوارض جانبی ایجاد می کنند؟ این مقاله پاسخ تمام این سوالات را به همراه چند دستور غذای خوشمزه برای شما آماده کرده است.

ترشی خیار و هویج برای سال ها وجود داشته اند. مردم اولین بار در شبه قاره هند شروع به ترشی کردن میوه ها و سبزیجات کردند، اما کمی بعد، این مفهوم در سایر نقاط جهان مشهور شد.

روش های ترشی خیار و هویج ممکن است با عبور از مرزها در کشورهای مختلف تغییر کرده باشد، اما هدف نهایی یکسان باقی مانده است – افزایش ماندگاری میوه ها و سبزیجات خاص.

قدمت مفهوم ترشی خیار و هویج به بین النهرین در سال 2400 قبل از میلاد برمی گردد. باستان شناسان شواهدی از خیارشور در دره دجله کشف کرده اند که قدمت آن به 2030 قبل از میلاد باز می گردد.

ترشی خیار و هویج نه تنها طعم غذاها را بهبود می بخشد، بلکه مواد مغذی آنها را نیز دست نخورده نگه می دارد. در قسمت بعدی با مشخصات غذایی ترشی شوید محبوب بیشتر آشنا شوید.

وقتی به ترشی فکر می کنید، ترشی خیار و هویج اولین چیزی است که به ذهن شما خطور می کند.

ترشی خیار و هویج رایج ترین ترشی هایی است که حاوی مواد مغذی سالمی است.