فروش میگو خشک بندرعباس مانع از ورود مسافر در کریسمس به تایلند شد

از میگو خشک بندرعباس در تایلند نیز استفاده می شود که مهمترین آنها میانگ خام، پد تای و انبه سبز با سس ماهی شیرین است.

در جای خشک و خنک نگه دارید. برای دستور العمل های خاص، باید قبل از استفاده ۱۵ دقیقه در آب داغ خیس کنید.

تقریباً 400 میگوی کوچک خشک در هر بسته 4 اونس. مواد لازم: میگو، نمک، رنگ مصنوعی.

میگوی خشک دقیقاً همان چیزی است که به نظر می رسد: میگوهای کوچکی که آب بدنشان کم شده است.

میگوی خشک به این غذای چینی طعم و مزه شور اومامی می دهد. میگوی خشک را می توانید در فروشگاه های مواد غذایی آسیایی در بخش منجمد یا یخچال پیدا کنید.

به دنبال میگوهای خشک کوچک با اندازه 1/4 اینچ باشید.

اگر از میگوی خشک متوسط یا بزرگ استفاده می کنید، میگو را با آب بیشتری (1 فنجان برای میگوهای متوسط، 1/4 فنجان برای بزرگ) و مدت زمان بیشتری (45 تا 60 دقیقه) هیدراته کنید، سپس آن را درشت خرد کنید.

میگو

میگوهای خشک را در یک کاسه کوچک بریزید و آب جوش را روی آن بریزید. با یک بشقاب کوچک بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه بماند تا میگو دوباره آب شود. رنگ میگو روشن تر و کمی پر می شود.

میگوهایی که آب پز یا بخارپز شده اند رنگ تیره و پاهای کوچکتری دارند. اگر نمی توانید یک فروشگاه آسیایی در نزدیکی خود پیدا کنید، چندین فروشگاه آنلاین وجود دارد و حتی می توانید آنها را در آمازون پیدا کنید.

میگوی خشک را باید تا شش ماه در یخچال یا در جای خنک (همیشه توصیه سازنده روی بسته بندی آن را بررسی کنید) نگهداری شود.

هنگامی که در ظرف دربسته نگهداری می شود، می توان آن را تا یک سال منجمد نگه داشت.

روش دیگر برای نگهداری میگوی خشک این است که آن را در یک ظرف شیشه ای با درب محکم قرار دهید.

سپس روی میگوها را با روغن زیتون بکر بپوشانید و محکم ببندید. این روغن در حالی که به عنوان یک نگهدارنده عمل می کند به حفظ رطوبت کمک می کند.

همچنین اگر روی بسته بندی درج شده باشد، می توانید دستورالعمل های سازنده را در مورد ذخیره سازی دنبال کنید.