یکی از نقش های سنتی زیره در سال 1401 در چاشنی ممکن است ایمنی مواد غذایی بوده باشد.
به نظر می رسد بسیاری از چاشنی ها، از جمله زیره، دارای خواص ضد میکروبی هستند که ممکن است خطر عفونت های ناشی از غذا را کاهش دهد.
چندین ترکیب زیره باعث کاهش رشد باکتری های منتقله از غذا و انواع خاصی از قارچ های عفونی می شود.
هنگامی که زیره هضم می شود، ماده ای به نام مگالومایسین آزاد می کند که دارای خواص آنتی بیوتیکی است.
علاوه بر این، یک مطالعه در لوله آزمایش نشان داد که زیره باعث کاهش مقاومت دارویی برخی باکتری ها می شود.
استفاده سنتی زیره به عنوان چاشنی ممکن است رشد باکتری ها و قارچ های عفونی را محدود کند. این ممکن است بیماری های ناشی از غذا را کاهش دهد.
ممکن است به وابستگی به مواد مخدر کمک کند.
وابستگی به مواد مخدر یک نگرانی فزاینده در سطح بین المللی است.
مواد مخدر افیونی با ربودن حس طبیعی ولع و پاداش در مغز اعتیاد ایجاد می کند. این منجر به ادامه یا افزایش استفاده می شود.
مطالعات روی موش ها نشان داده است که اجزای زیره باعث کاهش رفتار اعتیاد آور و علائم ترک می شود.
با این حال، برای تعیین اینکه آیا این اثر در انسان مفید است یا خیر، تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.
مراحل بعدی شامل یافتن ماده خاصی است که باعث این اثر شده و آزمایش اینکه آیا در انسان کار می کند یا خیر.
عصاره زیره باعث کاهش علائم اعتیاد به مواد مخدر در موش می شود. هنوز مشخص نیست که آیا آنها اثرات مشابهی در انسان خواهند داشت یا خیر.
مطالعات لوله آزمایش نشان داده است که عصاره زیره از التهاب جلوگیری می کند.
چندین مؤلفه زیره وجود دارد که ممکن است اثرات ضد التهابی داشته باشد، اما محققان هنوز نمیدانند کدامیک از همه مهمتر هستند.
نشان داده شده است که ترکیبات گیاهی در چندین ادویه باعث کاهش سطح یک نشانگر التهاب کلیدی، NF-kappaB می شود.
در حال حاضر اطلاعات کافی برای دانستن اینکه زیره در رژیم غذایی مفید هستند یا مکمل های زیره در درمان بیماری های التهابی وجود ندارد.
زیره حاوی ترکیبات گیاهی متعددی است که التهاب را در مطالعات لوله آزمایش کاهش می دهد.
مشخص نیست که آیا می توان از آن برای کمک به درمان بیماری های التهابی در افراد استفاده کرد یا خیر.